Uutisia

Ammattikäyttöön suunniteltu pöydänkansimallisto Blackwood Special on saanut omat nettisivut. Voit  tutustua mallistoon osoitteesssa:

WWW.BLACKWOODSPECIAL.FI

 

 

 

 

Trendikäs BLACKWOOD SPECIAL on monipuolinen ammattikäyttöön suunnattu pöydänkansimallisto. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset ja yksilölliset pöydänkannet ravintoloihin, kahviloihin, baareihin, yökerhoihin sekä hotellien aulatiloihin.

Nyt UUTUUTENA mallistossa ovat struktuuripintaiset sekä mattapintaiset laminaattipöydänkannet.

KESTOSUOSIKKEINA valikoimassamme ovat massiivipuusta valmistetut pöydänkannet. Myynnistämme löytyy myös metallisia pöydänjalkoja kansien alle.

Uusimalla pöydänkannet luot nopeasti ja edullisesti uuden ilmeen ravintolaasi.

Tutustu tuotteisiin ja valitse omasi.

 

Kalustemyymälässä ovat uudet malliryhmät sekä kalusteovet esillä. Myymälä palvelee kotikalusteiden ja huonekalujen hankkijoita Kälviällä, osoitteessa Aherruksentie 10, 68300 Kälviä, maanantaista perjantaihin. Tervetuloa kaupoille!

 

Kasipuun kalustetehdas sekä myyntinäyttely sijaitsevat Marttilan teollisuusalueella, osoitteessa Aherruksentie 10 68300 Kälviä. Tervetuloa tutustumaan kalustetehtaaseemme!

 

Kasipuu löytyy nyt myös FACEBOOKista. Klikkaa itsesi Facebookin ihmeelliseen maailmaan ja tutustu Kasipuun sivustoon. Katsele kuvia ja tykkää sivuistamme!

Kehitämme jatkuvasti palvelujamme sekä tuotevalikoimaamme. Lisäämme aina uusimmat tuotteet sekä kiinnostavia kuvia galleriaan, joten sivuilla kannattaa vierailla säännöllisin väliajoin!

Kun haluatte tarkempaa tietoa tuotteista, materiaaleista, valmistuksesta tai teillä on muuta kysyttävää, niin otattehan reippaasti yhteyttä: myyntipalvelu@kasipuu.fi.

 

Kasipuun kotisivut toimivat parhaiten MOZILLA FIREFOX -selaimella.