Uutisia

Lisäämme uusia tuotteitta ja päivitämme kotisivujamme helmikuun aikana. Kasipuun kotisivut toimivat parhaiten MOZILLA FIREFOX -selaimella.

 

Kalustemyymälässä ovat uudet malliryhmät sekä kalusteovet esillä. Myymälä palvelee kotikalusteiden ja huonekalujen hankkijoita Kälviällä, osoitteessa Aherruksentie 10, 68300 Kälviä, maanantaista perjantaihin. Tervetuloa kaupoille!

 

Kasipuun kalustetehdas on muuttanut uusiin tuotantotiloihin. Uudet tilat sijaitsevat Marttilan teollisuusalueella, osoitteessa Aherruksentie 10 68300 Kälviä. Tervetuloa tutustumaan kalustetehtaaseemme!

 

Kasipuu löytyy nyt myös FACEBOOKista. Klikkaa itsesi Facebookin ihmeelliseen maailmaan ja tutustu Kasipuun sivustoon. Katsele kuvia ja tykkää sivuistamme!

Kehitämme jatkuvasti palvelujamme sekä tuotevalikoimaamme. Lisäämme aina uusimmat tuotteet sekä kiinnostavia kuvia galleriaan, joten sivuilla kannattaa vierailla säännöllisin väliajoin!

Kun haluatte tarkempaa tietoa tuotteista, materiaaleista, valmistuksesta tai teillä on muuta kysyttävää, niin otattehan reippaasti yhteyttä: myyntipalvelu@kasipuu.fi.